Zhen Gu Tui Nah

 

Det kinesiske ord Zheng gu tui na er "også kaldet kinesisk medicinsk massage. Betyder at rette knoglen ved at trykke hånd".  Implikationen er en hånd massage teknik, hvor knoglerne og væv skubbes  tilbage i de rette fysiske justering.  De teorier om Zheng gu tui na koncentrerer sig om at afspænde det overfladiske og dybe væv, som omfatter ledbånd, sener og muskler.  I nogle særlige tilfælde, er slimsække eller brusk blidt masseres at fremme vævsregeneration.

 

Tui Na er  bogstaveligt en "skubbe-gribe,"teknik, hvis  fordele  i forhold til almindelig massage er dens evne til at fokusere på specifikke problemer, især kroniske smerter forbundet med muskler, led og knogler.  Det er især effektiv for ledsmerter (såsom arthritis), iskias, muskelkramper og smerter i ryg, nakke og skuldre.  Det hjælper også kroniske lidelser såsom søvnløshed, forstoppelse, hovedpine (herunder migræne), og spændingen forbundet med stress.

Tui Na er  ikke blot at arbejde på muskler, knogler og led.  Det arbejder med energi i kroppen på et dybere niveau.  

Zheng Gu, som betyder "rigtige ben," refererer til inddragelse af Tui Na unikke mobilisering teknikker, som ofte hurtigt at genoprette normale funktion og strukturelt reintegrere kroppen. 

  Klinik Mynte 
v/ Anneh-Mynte Schannong
 H.C. Lumbyesvej 123, 
4700 Næstved
  Tlf: +45 28 19 35 52
www.klinik-mynte.dk
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now