Hvad er komplementær hormonterapi.

Jeg tilbyder at hjælpe dig med at komme i hormonel balance med sund kost og livsstil. En krop i balance er en sund og stærk krop, og er fundamentet for at vi kan leve et fuld liv af glæde og energi. Med en dyb, biokemisk, videnskabelig funktionelmedicinsk forståelse for sammenhængen mellem krop og sind og årsagerne til hormonelle ubalancer, kan jeg guide dig til hormonel balance. Balance.

Det handler om at gøre sig umage for at – hjælpe dig indefra og ud.

 

Ved du ikke, hvordan du kan hjælpe din krop til en bedre hormonelbalance, så̊ lad mig guide dig, igennem et hormonterapeutisk behandlingsforløb. Der består af en grundig samtale, der vedrører dine nuværende symptomer, sygedomme, sygdom historik i familien, dine kostvaner, stress og livsstil, screening protokoller og de rette DNA og laboratorium test igennem Nordic Lab.

 

Hormonterapi balance handler om at få sammenhænge imellem krop og sind og finde rodårsagen til dine menstruationssmerter, energiforladthed, angst, uro, træthed, manglende glæde, tristhed, forstoppelse,        allergi og intolerance, svagt immunforsvar, og stress.


Hos mig har jeg Focus på rodårsagen til dine symptomer og ubalancer for:

 

  • Søvnproblemer.

  • Stress, akut og kronisk efterfølger af langtidsstress

  • Fordøjelsesproblemer, allergi, intolerance.

  • Stofskifteproblemer.

  • Svagt immunforsvar og autoimmunitet.

  • Infertilitet.

  • Træthed og udbrændthed

  • Kvindlige problemer fra PMS (præ-menstruelt-symdrom).

  • Smertefuld, svag eller manglende menstration.

 

Derfor kan jeg hjælpe dig.

Hormoner er kroppens budbringere mellem krop og sind. Hormoner påvirker både hele vores krop, vores blodkrebsløb, det endokrine system, immunforsvar og vores sind, tanker og følelser.

Hormoner, så tænker de fleste nok på vores kønshormoner, men kønshormonerne er kun en lille del at de over hundrede af hormoner, som findes i kroppen. Hormoner produceres i endokrine kirtler og transporteres via blodet til deres målcelle. Hvor de ‘sætter gang i en produktion.

Det kan være produktionen af insulin i bugspytkirtlen, stofskiftehormonerne T3 og T4 i skjoldbruskkirtlen, kortisol i binyrebarken – eller østrogen i æggestokkene. For at nævne nogle få kendteeksempler. De endokrine kirtler – ‘hormonernes produktionsenheder’ kontrollerer og regulerer vigtige fysiologiske funktioner i kroppen, som for eksempel knogledannelse, immunsystemet, forbrænding, appetitregulering – og for at vende tilbage til kønshormonerne, vores energi, drive, menstruationer og fertilitet

En stor del af kommunikationen imellem vores hjerne og krop foregår via signalstoffer, nogle kemiske stoffer, som kaldes neurotransmitter. De har indflydelse på dit humør, dit søvnmønster, din koncentration, de regulerer dit hormonsystem og din energi.

 

Lykkehormonet hjælper dig med at regulere dit humør, appetitten og din søvn. Det findes i Banan, asparges. Hvidkål, avocado, kikærter, linser vildt, kylling, and, kalkun græskarkerner

 

Belønningshormonet er ansvarligt for information og kontrolstrømmen i den del af hjernen, der har med tanker og følelser. Det findes i hytteost, havre, mørk chokolade, valnødder, vildt, and og kylling.

 

Vores søvnhormon styrer vores døgnrytme. Det er en strækantioxidant for kroppens celler og findes i Banan, asparges. Hvidkål, avocado, kikærter, linser, vildt, kylling, and, kalkun, græskarkerner.

 

Med hormonterapeutiske behandlingsforløb hjælper jeg dig med at komme i balance med nærende og sund kost, de rette tilskud, afstresning teknikker, tilstrækkelig søvn, bevægelse og motion, masser af frisk luft, og masser af selvomsorg.

Alle er ikke ens – et forløb hos mig er rettet specielt til dig, din krop og din hormonelle ubalance.

Jeg kigger på det hele menneske som udgangspunkt for en behandling, guider og inspirerer dig i din proces til – at du kan opnå balance i din krop.

  Klinik Mynte 
v/ Anneh-Mynte Schannong
 H.C. Lumbyesvej 123, 
4700 Næstved
  Tlf: +45 28 19 35 52
www.klinik-mynte.dk
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now