DORN / RYG

 

Lidt om DORN metoden

 

DORN metoden er en meget blid ryg- og ledbehandlingsteknik. Den kan anvendes i forbindelse med lidelser, som har direkte eller indirekte med rygsøjlen at gøre. DORN metoden er fri for uønskede bivirkninger. Den er ufarlig og endda meget virksom. Da ingen medicinsk viden er nødvendig for at lære denne unikke metode, er det for mange mennesker let og hurtigt lært. Det der er brug for, er indfølingsevne og sunde hænder. Den begavede elev kan i rigtig mange tilfælde hjælpe både sig selv og sine medmennesker. En ægte metode til selvhjælp

DORN metodens oprindelse: Dieter Dorn


Dorn terapi er en terapiform udviklet i Sydtyskland for mere end 30 år siden, af en mand ved navn Dieter Dorn, der selv havde mange problemer med ryggen.

Mange mennesker er i løbet af deres liv, en eller flere gange, blevet ramt af akut iskias­eller rygsmerter. For de mange der lagde vejen forbi bonden og savværkejer Dieter Dom i Lautrach var det som et mirakel, når han med enkle og blide teknikker løste deres problemer, så smerteme meget hurtigt forsvandt, og for det meste ikke kom igen. Det er hvad lægmand Dieter Dom fra Allgau i mere end 30 år har beskæftiget sig med og dette med stor succes
Han fik løst sine egne samt venner og bekendtes rygproblemer med disse teknikker og flere og flere mennesker kom til ham for hjælp.

I al sin enkelthed går Dorn ud på at rette bækkenet op, således at rygsøjlen, både muskel- og hvirvelmæssigt, får de bedste betingelser. 

Det er en meget blid metode - ingen pludselige ryk eller tryk!

(Fra undersøgelser ved man, at ca. 95 % af alle mennesker på et eller andet tidspunkt har haft en eller flere hvirvler forskubbet i ryg eller nakke).

På basis af bækkenets opretning, rettes ryghvirvlernes led op enkeltvis,- op til nakkens øverste hvirvel, atlas.
Dette foregår altid under dynamisk bevægelse fra patientens side, således at processen bliver meget kontrolleret og rolig.

 

  Klinik Mynte 
v/ Anneh-Mynte Schannong
 H.C. Lumbyesvej 123, 
4700 Næstved
  Tlf: +45 28 19 35 52
www.klinik-mynte.dk
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now