Æteriske Olier støtter din krop både fysisk, hormonelt, følesmæssig i den hverdag

 

DET, DU TÆNKER, BLIVER DIN VIRKELIGHED.
 

Mine oplevelser og erfaringer ved at have brugt dem på mig og min familie, er at min

 

følelsesmæssige trivsel og min fysiske krop, som det at være tung i kroppen, dårlig humør og smerte er blevet meget bedre.

De æteriske olier jeg bruger og der kommer hele tiden nye, er fra Firmaet Doterra. De olier er så rene og potente, at man kan bruge dem i madlavningen og indtage dem.

 

I min rejse til en færdig uddannet Komplementær Hormonterapeut har vi brugt dem i vores Hud Modul til cremer og olier. Cremer og olier, der ikke påvirker vores kropslige hormoner. En blanding med økologisk kokosolie to dråber AromaTouch og to dråber Deep Blue, så har du en olieblanding, der hjælper kroppen til falde til ro, slappe af , slippe fysiske spændinger og smerte.

 

Wild Orange har forbedret mit humør og en følelse at være afstresset og forbedret følelsen i ikke at have energi og tid nok.

En kombination af Lavendel og Balance under mine fødder om aften inden sengetid kl 22 har forbedret min søvn optimalt.

Peppermint giver en følelse af en boblende glæde og giver energi til mit hovedet om morgen og om eftermiddagen. Olien er god til min fordøjelse. En dråbe i et glas vand fjerner fornemmelse af oppustethed.

Oregano den er en varm og intens olie og den kan let blandes med økologisk kokosolie og indtages med en dråbe i et glas vand til din fordøjelse mod candida svamp i mund og tarme.den er også god til smøre på rygraden, når den er lidt stiv.

 

Olierne Frankincense og Zen Guest bruger jeg i mine behandlinger sammen med min KropsBalanceTerapi, når mine klienter er påvirket af stress og deres nervesystem er spændt. Jeg bruger også meget disse olier på mig selv. De kan fås i en lille flaske med en roller på og jeg kan have, dem med på farten.

Olierne fra Doterra bliver høstet lokalt og med respekt for naturen og planten
er omhyggeligt destilleret, som der er høstet tålmodig i det perfekte øjeblik af erfarne producenter fra hele verden for ideel ekstrakt komposition og effektivitet. Hver doTERRA- essentiel olie testes også omhyggeligt og grundigt ved hjælp af den strenge CPTG- certificerede pure terapeutiske kvalitet ® -protokol.

  Klinik Mynte 
v/ Anneh-Mynte Schannong
 H.C. Lumbyesvej 123, 
4700 Næstved
  Tlf: +45 28 19 35 52
www.klinik-mynte.dk
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now